Vodenje in nadzor

PRVA MOŽNOST: 100 podizvajalcev in neskončno skrbi, DRUGA MOŽNOST: Mehle gradnje in nič skrbi

vodenje projektov, nadzor, slika 1

Naj vas rešimo skrbi

Vsak nekoliko večji proces je lahko težaven in prinaša vrsto izzivov. To še toliko bolj velja za gradbeništvo, kjer je vsak proces povesem unikaten in neponovljiv ter obsega izjemno široko področje. Edino zagotovilo za uspeh projekta sta strokovna usposobljenost in obilo izkušenj. Obojega vam lahko zagotovi strokovna ekipa Mehle gradenj.

vodenje projektov, nadzor, slika 2

Kjerkoli ste, mi vam pomagamo priti do cilja

Ali ste v fazi pridobivanja dovoljenj, imate izdelano projektno dokumentacijo, hiša že stoji, potrebujete le še vgradnjo pohištva pa bo stanovanje nared... ali pa ste kjerkoli vmes? Za vas izpeljemo, vodimo in nadziramo katerikoli projekt gradbenih in obrtniških del.

Stopite v stik z nami

T031 867 664

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane