O nas

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Vodi nas sodobnost, domačnost, kakovost in stalnost.

Zakaj smo prava izbira (slika)

Zakaj smo prava izbira?

Temeljna vodila podjetja Mehle so strokovnost, natančnost, pošten odnos do strank, spoštovanje dogovorjenih rokov, ažurnost in prilagodljivost. Široka mreža kakovostnih izvajalcev vseh strok in področij vam zagotavlja celovito izvedbo projekta, ves čas pa komunicirate le z eno osebo. Stremimo k enostavni in prijazni uporabniški izkušnji.

Priznana odličnost (slika)

Priznana odličnost

Ob srčni predanosti delu uspeh ne more izostati. Območna gospodarska zbornica nam je že večkrat podelila naslov najuspešnejšega malega podjetja v občini, uvrščamo pa se tudi v višji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji. Veliko nam pomenijo zadovoljstvo in reference strank, ki dodatno širijo prepoznavnost podjetja.

Jože Mehle

Jože Mehle

direktor

031 867 664
Minka Mehle

Minka Mehle

administracija in finance

01 7862 272
Jure Gačnik

Jure Gačnik

vodja projektov

040 787 270
Timotej Čižek

Timotej Čižek

vodja projektov

041 710 232
Igor Simon Mencin

Igor Simon Mencin

Delovodja

051 665 749
Francisco "Nejko" Štefe

Francisco "Nejko" Štefe

Delovodja

051 376 965

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

masivna gradnja, pasivna hiša, zidana hiša, opeka

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane

Pogoji za prijavo na e-novice

Strinjam se, da MEHLE, Celovite gradnje d.o.o. (Paradišče 2, 1293 Šmarje-Sap) upravlja moje osebne podatke (ime, priimek, elektronska pošta) z namenom prejemanja ustreznih poslovnih novic. Zavedam se, da lahko kadar koli prekličem dovoljenje, tako da pošljem e-pošto na info@mehle-gradnje.si. Po tem bodo vsi moji podatki izbrisani in ne bom prejemal nobenih novic od MEHLE, Celovite gradnje d.o.o. Zavedam se, da lahko zahtevam informacije o osebnih podatkih, ki jih hranijo.