Urejanje okolice

Naj bo vaš vrt vaše rajsko zavetje

Zunanja ureditev, okolica, travnik, terasa

Zunanjost je enako pomembna kot notranjost, zato vam pomagamo od začetne ideje do prve košnje trave. Sami ali skupaj s preizkušenimi parterji zagotovimo, da bo vsakič užitek stopiti na teraso in se zazreti s svoj raj.

zunanja ureditev, bazen, terasa, vrt

Več kot samo rožice

Urejanje okolice je mnogo več kot sajenje trave in grmičkov. Za vas zgradimo vzidane bazene, uredimo vse komunalne vode, dovoze do hiše, parkirišča, postavimo škarpe in ograje, uredimo teren, postavimo zunanje terase, nadstreške in vrtne lope ter uredimo tudi vse drugo, kar je potrebno, da se boste na svojem vrtu počutili odlično.

Stopite v stik z nami

T031 867 664

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane