Celovite gradnje

Vi imate željo in idejo, mi vam v roke damo ključ do vašega raja

gradnja, masivna hiša, vodenje procesa

Gradnja - proces tisočih korakov

Gradnja hiše je za večino ljudi investicija življenja in ob enem izjemno kompleksen proces. Dovolite, da vam pri tem stojimo ob strani od začetka do samega zaključka in za vas strokovno izpeljemo vseh vmesnih 1000 korakov.

hiša na ključ

Zidana hiša "na ključ"

Za vas izvedemo vsa gradbena dela z lasnimi izkušenimi ekipami in nato vodimo, koordiniramo in usklajujemo vse izvajalce vseh nadaljnjih obrtniških del. Gradnja tako poteka tekoče in hitro, vsi udeleženci v njej so med seboj usklajeni, vi ste rešeni skrbi in dela, končni produkt pa je vrhunska hiša vaših sanj.

Stopite v stik z nami

T031 867 664

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane