Hiša "M"

Čudovita hiša na obrobju mesta po meri velike družine

Hiša M 2

Na osnovi prejetih načrtov smo skupaj z naročnikom hišo optimizirali in z nekaj manjšimi korekcijami dosegli pasivni standard, na osnovi katerega je naročnik prejel tudi nepovratno finančno spodbudo eko sklada. Hiša se ogreva s plinsko pečjo, za stalni dotok svežega zraka pa skrbi prezračevanje z rekuperacijo.

Hiša M 1

Hiša sestoji iz kleti, pritličja in nadstropja. Odprt tloris pritličja z obilo steklenih površin čudovito zaokrožijo stopnice, obložene s oljenim hrastovim parketom. Ambient v pritličju dopolnjuje čudovit kamin, ki se odlično obnese tudi kot ogrevanje v prehodnih obdobjih. Pohištvo je delo priznanih partnerjev in je v celoti izdelano po meri.

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane