Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

mehle gradnje, nova podoba, logotip

 »Smo, kar nenehno počnemo. Odličnost potemtakem ni dejanje, ampak navada.« Aristotel

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja. Odslej nas boste lahko prepoznavali z novim logotipom in spremljali na povsem novi spletni strani.

Mehle za boljši jutri

Splošno gospodarsko vzdušje v slovenskem prostoru, še posebej v gradbeništvu, se je v zadnjem času opazno izboljšalo. Ljudem se je povrnilo zaupanje in ponovno se odločajo za gradnjo objektov. Verjamemo in ponosni smo, da smo s svojimi dolgoletnimi bogatimi izkušnjami, strokovno in zagnano ekipo pomagali že mnogim zadovoljnim strankam, da so si lahko ustvarile svoj dom.

Gradnja hiše je izjemno kompleksen proces, ki vključuje stotine majhnih in velikih odločitev ter reševanje nešteto detajlov, katerih se mnogi sploh ne zavedajo. Vse to zahteva izkušnje, znanje in čas, ki si ga v tem hitrem svetu ne more vsakdo privoščiti in je najbolj dragocen.

Gradnja doma je za vsakega investitorja izjemno naporen, a dragocen čas in za večino eden od največjih življenjskih projektov oz. ciljev. Tu nastopamo kot idealni partner, ki zna poskrbeti za vse aktivnosti v celotnem procesu gradnje in investitorju zagotovi hišo vrhunske kvalitete, ki si jo nedvomno zasluži.

»Mehle« zidano masivno hišo postavljamo kot sinonim za najboljše, kar je moč doseči pri stanovanjskem objektu, pa naj si bo to preprosta manjša hiša ali prestižna arhitekturno dovršena vila. V končni fazi je za nas vedno pomembno samo dvoje: popolno zadovoljstvo stranke in brezhiben vrhunski produkt, ki omogoča zdravo in udobno bivanje.

 

Novi logotip

Viziji odličnosti sledi nova grafična podoba s prenovljenim logotipom v središču. Znak cilja na sodobnost, prestiž in udobje doma. Je igra med pozitivnim in negativnim prostorom. Igra svetlobe. Na prvi pogled opazimo moderno podobo hiše, ki je osvetljena iz leve strani in posledično pušča senco na desni. Senčna stran hiše predstavlja stilizirano črko M kot začetnico imena podjetja Mehle. Logotip pod znakom dopolnjuje napis »Mehle«, ki predstavlja ime podjetja in podnapis »celovite gradnje«, ki jasno sporoča glavno dejavnost podjetja.

Nova spletna stran

Naša nova spletna stran je moderna, funkcionalna in sledi sodobnim trendom v oblikovanju. Na strani, bogati s slikami, lahko kratko preberete, kaj stoji za imenom Mehle in kdo smo ljudje, ki tvorimo to aktivno, mlado, a izkušeno ekipo. Predstavljamo vam vse, kar vam lahko z našim znanjem in izkušnjami nudimo.

Za nami je že lepo število izjemnih projektov, zato vas vabimo na ogled strani z referencami, kjer vam že izvedeni projekti lahko dajo nove ideje za vaš dom ali vas popeljejo v vašo sanjsko hišo.

Gradnja je resnično obsežen proces, ki ga je težko v celoti obvladati. Kot sedanjemu ali bodočemu lastniku hiše se vam zagotovo pojavlja vrsta najrazličnejših dilem in vprašanj. Enega osrednjih delov spletne strani zato predstavlja naš blog, s pomočjo katerega vam bomo iz konkretnih izkušenj in strokovnih znanj odgovarjali na čim več vprašanj in tako pomagali k lažjim in pravilnejšim odločitvam skozi celoten proces gradnje, od ideje in zasnove do gradnje in bivanja v vašem domu.

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane