Temeljne plošče

Da imajo montažne hiše na čem stat'

temeljne plošče, slika 1

Naj vaša hiša stoji na trdnih temeljih

Za vse v življenju velja, da je lahko dobro samo toliko kot tista osnova/podlaga/temelji iz katerih izhaja. Enako velja za hišo; še posebej za montažno. Temeljna plošča zagotavlja hiši trdnost in stabilnost, ob tem pa mora nuditi tudi toplotno in hidro izolacijo proti terenu ter predstavlja mesto kjer v objekt vstopajo vsi komunalni in ostali vodi.

temeljne plošče, slika 2

Za vas komunalno uredimo zemljišče in izdelamo temeljno ploščo z vsemi potrebnimi priključki za montažno ali kakršnokoli drugo hišo. Pri tem izjemno pozornost posvetimo učinkovitemu toplotnemu ovoju tega dela stavbe in preprečitvi vsakršnega zamakanja, ki lahko kasneje pomeni ogromne sanacijske stroške in krajša življenjsko dobo stavbe.

Stopite v stik z nami

T031 867 664

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane