Hiša "L2"

Moderna vila s čudovitim vrtom na pragu mesta

Hiša L2, naslovna slika, lumar hiša, temeljna plošča

Montažna hiša s premišljeno zasnovo in svojimi dovršenimi detajli pričara izjemen ambient. Odprt tloris pritličja poveže notranje prostore s čudovito urejenim vrtom.

Hiša L2, slika 2

Hiša leži na barjanskih tleh, zato je bilo potrebno izvesti kompleksno temeljenje. V ta namen je bilo za temeljenje uporabljenih 15 betonskih pilotov in preko 400 lesenih. Za temeljenje je vgrajenega preko 170m3 betona in skoraj 12.000kg armaturnega železa.

Hiša L2, slika 1

Poleg temeljenja in celotne komunalne ureditve, smo za investitorja izvedli tudi kompletno predpripravo zunanje ureditve.

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane