Pokopališče Šmarje

Razširitev in ureditev pokopališča in izgradnja novih žarnih niš

pokopališče Šmarje, ureditev okolice, slika 1

V tesnem sodelovanju z župnijsko skupnostjo, urbanisti in zavodom za zaščito kulturne dediščine smo uredili in razširili pokopališče ter mu dodali nove žarne niše in skupno kostnico.

pokopališče Šmarje, ureditev okolice, slika 2

Naša dela so obsegala obsežna zemeljska dela za ureditev nove terase, izvedbo kostnice s spominsko ploščo, izgradnjo novih žarnih niš, opornih zidov, stopnic, dovoza ter pripravo za finalno ureditev okolice.

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

masivna gradnja, pasivna hiša, zidana hiša, opeka

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane