Pravno obvestilo

Vse pravice so pridržane. Informacije in dokumenti na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine avtorjev projekta, podjetja Mehle, celovite gradnje d.o.o. Objavljene informacije in dokumenti so informativne narave in so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Nalaganje, predvajanje in tiskanje vsebin je dovoljeno le za osebno, domačo rabo, prepovedano je spreminjanje označb o avtorskih pravicah, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.

Avtorji spletnega mesta si prizadevamo za ažurnost, točnost in popolnost vseh podatkov in informacij na spletnem mestu, vendar za njihovo dejansko ažurnost, točnost in popolnost ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Uporabniki dostopajo do spletnega mesta na lastno odgovornost. Avtorji ne odgovarjamo za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletne strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Avtorji si pridržujemo pravico, da spletno mesto kadar koli spreminjamo brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.

Pogoji za prijavo na e-novice

Ob prijavi na e-novice soglašate, da MEHLE, Celovite gradnje d.o.o. (Paradišče 2, 1293 Šmarje-Sap) upravlja vaše osebne podatke (ime, priimek, elektronska pošta) z namenom prejemanja ustreznih poslovnih novic. Zavedate se, da lahko kadar koli prekličete dovoljenje, tako da pošljete e-pošto na info@mehle-gradnje.si. Po tem bodo vsi vaši podatki izbrisani in ne boste prejemali nobenih novic od MEHLE, Celovite gradnje d.o.o. Zavedate se, da lahko zahtevate informacije o osebnih podatkih, ki jih hranimo.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane