Storitve

Naša ponudba vključuje gradnje hiš in stanovanj, adaptacije, zunanje ter notranje ureditve.

Objekt celovite gradnje

Celovite gradnje

Nudimo vam inovativne ideje, kontrolirano izvedbo in celostno podporo med projektom. Lastne izkušnje združimo z vašimi pričakovanji in tako sooblikujemo vašo zgodbo od začetka do samega konca.

VODENJE

Vodenje in nadzor

Nadzorujemo potek dela in skrbimo za nemoten napredek projekta, kar vam prihrani čas in stroške. Transparentno sodelovanje vodi k optimalnim rešitvam in vašemu zadovoljstvu.

Vrhunska okna Internorm

Okna Internorm

Okna predstavljajo ključni stik med zunanjostjo in toplino bivalnega okolja vašega doma. Ponosni smo, da smo uradni partner oken Internorm, ki z naprednimi rešitvami zagotavljajo, da je ta stik vizualno in tehnološko dovršen.

TEMELJNA PLOŠČA ZA MONTAŽNO HIŠO LUMAR

Temeljne plošče

V življenju so stvari lahko le tako dobre, kot osnova iz katere izhajajo. Za vaše montažne hiše zato izdelamo odlične temeljne plošče z vsemi priključki in izolacijo.

čudovita notranja ureditev po vaših željah z najboljšimi partnerji

Ureditev notranjosti

Vaše sanje skupaj z zanesljivimi partnerji in vrhunskimi materiali spremenimo v realnost in za vas ustvarimo popolno bivalno okolje.

urejena okolica

Urejanje okolice

Prisluhnemo vašim željam, svetujemo in zasnujemo koncept. Uredimo dostop do hiše ali industrijskega objekta, oblikujemo dvorišče in izvedemo gradbena dela za priključitev na komunalno infrastrukturo.

Stopite v stik z nami

T031 867 664

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane