Vila Livada

Zasebni mali raj najvišje kvalitete

Vila Livada 1

Rajski odmik za dva

Za zasebna investitorja smo v sodelovanju s priznanim arhitektom zgradili luksuzno hišo, ki bo služila za zasebni odmik od vrveža vsakodnevnega življenja

avtor arhitekture: Božo Ć. Rozman, biro bcr

Vila Livada 2

Projekt, na katerega smo resnično ponosni, smo izpeljali od začetka do konca po najvišjih standardnih. S svojimi ekipami smo izvedli vsa komunalna, zemeljska in gradbena dela, skupaj z vrhunskimi partnerji pa smo izvedli tudi vsa obrtniška dela, notranjo in zunanjo ureditev.

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane