Trnovske vile

8 luksuznih bivalnih enot blizu centra prestolnice

Trnovske vile iz zraka

Sodobno razkošje

Štiri dvostanovanjske enote v nizkoenergijskih objektih zidanih po najvišjih standardih iz armiranega betona in opeke. Pod objektom se nahaja 1000 m2 velika skupna garaža, do katere lastniki dostopajo z avto-dvigalom.

avtor arhitekture: Božo Ć. Rozman, biro bcr

notranje dvorišče

Po načrtih priznanega arhitekta smo za investitorja izvedli rušenje starega objekta, komunalno ureditev zemljišča, zahtevno gradnjo AB kleti v barjanskih tleh ter skupaj s partnerji koordinirali gradnjo in ureditev vseh štirih objektov, do njihovega zaključka.

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane