Hiša Rožna dolina

Energetsko učinkovita sodobna masivna hiša

hiša rožna 01

Sodobna. Učinkovita. Masivna

Moderna arhitekturna zasnova z enokapno streho, velike steklene površine in uporaba kvalitetnih materialov so bila vodila pri gradnji nizkoenergijske masivne hiše. Za ogrevanje skrbi toplotna črpalka, ki je elegantno vkomponirana v nadstrešek za avtomobile in nudi izredno nizke ogrevalne stroške.

hiša rožna 02

Hišo lepo dopolnjuje urejen vrt z obilo zelenja. Teraso pokriva kovinska pergola, ob kateri je svoje korenine že pognal bambus, ki bo skrbel za svežino sence v vročih poletnih dneh.

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane