Hiša "N"

Sodoben poslovno stanovanjski objekt

Hiša N 1

Posel in bivanje v čudovitem paketu

Na mestu stare propadajoče hiše smo za stranko izvedli celovito izvedbo novega poslovno – stanovanjskega objekta, ki razvaja s čudovitimi razgledi na Šmarno goro in Gorenjsko v ozadju.

Hiša N 2

Objekt je podkleten in masivne zasnove ter izredno energetsko varčen. Ogreva ga toplotna črpalka priznanega švedskega dobavitelja, za prezračevanje pa skrbi sistem rekuperacije. Arhitekturno ga zaokroža ALU kritina romboidne oblike in velike terase, obdane s stekleno ograjo.

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

masivna gradnja, pasivna hiša, zidana hiša, opeka

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane