Hiša "L"

Zasebnost hiše z bazenom sredi mestnega vrveža

Hiša L 1

Zasebnost sredi mestnega vrveža

Na lokaciji stare hiše v centru prestolnice, smo družini znanega slovenskega športnika naredili čudovit dom z bazenom, ki v kombinaciji z vrtom pričara čudovit ambient.

Hiša L 2

Hiša je zgrajena v pasivnem standardu. S premišljeno zasnovo z velikimi steklenimi površinami, orientiranimi proti jugu, omogoča minimalne stroške ogrevanja. Mejni AB zidovi ustvarjajo prijetno zasebnost, ogrevanje bazena s toplotno črpalko pa kopalno sezono podaljša še dolgo v jesen. Poleg tega lastnike razvaja tudi zunanja savna in letna kuhinja.

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

masivna gradnja, pasivna hiša, zidana hiša, opeka

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane