Okna Internorm

Ker si najboljše hiše zaslužijo najboljša okna ...

Internorm okna za toplino vašega doma

Za popolno bivalno udobje

Okna Internorm združujejo obliko in funkcijo na najvišji ravni. Zagotavljajo tehnološke rešitve, energetske karakteristike in oblikovne možnosti, ki nimajo konkurence. Internorm je kot vodilna blagovna znamka oken v Evropi s svojimi 90-letnimi izkušnjami tudi simbol zaupanja in varnosti.

Internorm panoramske stene za čudovite razglede

Izjemne možnosti oblikovanja

Raznolika paleta produktov in dizajna ponuja rešitve za vse vaše projekte. Poenoteni oblikovni slogi omogočajo popolno možnost kombiniranja umetne mase in lesa. Velike steklene površine lahko zapirate z najbolj dovršenimi dvižno drsnimi stenami, steklenimi spoji ali posebnimi panoramskimi okni s povsem skritimi okvirji.

Salon oken, Internorm, svetovanje

Kontaktirajte nas za več informacij

Naš strokovni svetovalec za stavbno pohištvo vam bo z veseljem predstavil vse ostale številne prednosti oken Internorm, odgovoril na vsa vaša vprašanja ter pomagal izbrati vaša idealna okna.

Dejan Košele 031 696 323 dejan@mehle-gradnje.si

Stopite v stik z nami

T031 867 664

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

Masivna hiša, zidana hiša, pasivna hiša

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane