Celovška cesta 34

Sanacija in obnovitev fasade za povrnitev prvotnega blišča stari hiši v centru Ljubljane

Celovška cesta 34, slika 1

Po naročilu lastnikov in v sodelovanju z zavodom za kulturno dediščino je bilo temeljito obnovljeno glavno pročelje stare poslovno stanovanjske stavbe ob Celovški cesti. Dela so potekala tako, da ni bilo v nobeni fazi prekinjeno obratovanje poslovnih prostorov v pritličju.

Celovška cesta 34, slika 2

Naše delo je obsegalo saniranje vseh poškodb in neravnin na fasadi, izvedbo nove fasade po vseh strogih zahtevah zavoda za kulturno dediščino. Zamenjanih je bilo nekaj oken, vgrajene nove okenske police ter opravljena še nekatera druga manjša vzdrževalna dela na objektu.

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

masivna gradnja, pasivna hiša, zidana hiša, opeka

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane