Adaptacije

Naj stari objekti ponovno zaživijo v prvotnem sijaju

adaptacije, slika 1

Ne glede na kvaliteto izvedbe s časom vsem elementom in objektom preteče življenjska doba. Takrat nastopimo mi in z novimi stenami, preboji, ometi, tlaki, fasadami, strojnimi in elektro inštalacijami in opremo vašemu prostoru ali celemu objektu vdihnemo novo življenje.

adaptacije, slika 2

Ko ni več pomoči...

Zgodi se tudi, da je objekt preprosto že preveč dotrajan, poškodovan ali pa je preprosto v napoto vašim novim sanjam. Takrat za vas izvedemo strokovno in varno rušenje in odstranitev vsakršnega objekta.

Stopite v stik z nami

T031 867 664

Pišemo ...

mehle gradnje, nova podoba, logotip

Nova podoba podjetja Mehle, celovite gradnje

Odličnost je navada. Verjamemo, da to velja za podjetje »Mehle, celovite gradnje«, saj z vsemi storitvami stalno stremimo k odličnosti. Naše vodilo je, da se nikoli ne ustavljamo, da gremo vedno naprej, se razvijamo in napredujemo na vseh področjih gradnje objektov. S to miselnostjo smo se tudi lotili celostne prenove grafične podobe našega podjetja.

masivna gradnja, pasivna hiša, zidana hiša, opeka

Masivna hiša, najboljša hiša

Kaj je masivna gradnja in kakšne prednosti nam prinaša? Zakaj se v našem okolju obnese bolje od ostalih tipov objektov? Ali je lahko investicija v masivno hišo tudi transparentna z vnaprej znanimi fiksnimi stroški? V objavi vam podajamo ključne lastnosti sodobne masivne gradnje.

© MEHLE d.o.o., 2018. Vse pravice pridržane